Ervaringen

Ik kan NLP echt iedereen aanraden (of je nu in een scheiding ligt, problemen thuis hebt, of je je gewoon geen raad weet met je gevoelens), het heeft mij op zoveel verschillende manieren geholpen. Ik heb altijd al een beetje last gehad van faalangst en ik wist mijzelf daar niet uit te praten. Met behulp van NLP (aan de hand van het beantwoorden van vragen), ben ik er achter gekomen hoeveel invloed dat stemmetje in je hoofd heeft op je stemming en de manier waarop je in het leven staat. Door gedachten en emoties te sorteren en herschikken aan de hand van vragen, heb ik veel duidelijker in kunnen zien, in wat voor negatieve spiraal ik zat. Door het programma van NLP te volgen en zo langzaam maar zeker een beter beeld van mezelf kreeg, wist ik welke stappen ik moest zetten om “mijn doel” te bereiken. Wat uiteindelijk ook is gelukt. Ik kan met zekerheid zeggen, dat dit mij niet gelukt was zonder Debbie en NLP. Ik wist welke dingen ik tegen mijzelf moest zeggen, om dat negatieve stemmetje te veranderen in een positieve. Debbie is ook een geweldige vrouw trouwens, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik iets geks zei of dat ik me niet op mijn gemak voelde. Zij is erg betrokken met je en wilt ook oprecht weten hoe je je voelt. Bijvoorbeeld, als ze weet dat je wat leuks gaat doen, dan vraagt ze er even naar bij de volgende afspraak. Dit gaf mij direct een vertrouwelijk gevoel en dat heeft mij er ook absoluut doorheen getrokken, je hebt er niets aan als je je niet op je gemak voelt, bij degene waar je je problemen bij op tafel legt. - Tamara

De gesprekken met Debbie kan ik iedereen aanbevelen. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Wat mij betreft heeft het hele coachingstraject een prettige sfeer gehad. Zij voelde mij goed aan en daardoor kwam ik er snel achter wat de doelen zijn in mijn leven en wat ik ervoor moest doen om deze doelen te bereiken. De coachingsgesprekken zijn goed verlopen. Ik ben zeker een ervaring rijker en ben meteen met de middelen aan de slag gegaan die ik heb aagereikt gekregen. In het dagelijks leven neem ik dat zeker mee en het heeft meteen zijn vruchten af geworpen.Ik vind Debbie een prettig persoon, zij is enthousiast en betrokken. Zij weet duidelijk richting te geven aan de gesprekken en het traject waardoor ik na zes sessies voldoende tools had lom zelf weer verder te gaan.
Caroll

Debbie is een super leuke en aardige coach. Ze weet waar ze het over heeft en hoe ze jou kan helpen. Ze vindt niets raar en probeert er alles aan te doen om je te helpen. Door haar zie ik alles weer veel positiever in. De verschillende onderdelen en oefeningen worden goed uitgelegd en zij stelde mij goed op mijn gemak. Vooral de positiviteit van NLP is wat mij is opgevallen en wat het een prettige vorm van coaching maakt. De coaching heeft er bij mij voor gezorgd dat ik van mijn angsten ben afgekomen. NLP is daar dus zeer geschikt voor.
Maaike

Ik zat al ruim een jaar niet lekker in mijn vel en was het vertrouwen in mijzelf verloren en kon niet echt meer aarden. Ik ben na lang twijfelen op zoek gegaan naar een coach die, in tegenstelling tot eerdere ervaringen met een psychologe, niet steeds maar in het verleden wilde graven maar, samen met mij wilde werken aan een nieuwe “IK” om het maar zo te zeggen. Via internet ben ik uitgekomen bij –VoorMijzelf- en ondanks dat ik nog midden in mijn traject zit heb ik er een goed gevoel bij. Er zijn mij tijdens onze bijeenkomsten handvaten gegeven om mezelf te corrigeren in houding en (vaak negatieve) denkwijze en ik maak daar bewust of onbewust nog dagelijks gebruik van. Daarnaast durf ik nu weer te kijken naar de toekomst, iets wat ik voor mijn contact met Debbie niet had. Ik krijg weer steeds meer zin in de toekomst. Het doel dat ik mijzelf heb gesteld na ons eerste contact is “Wat kan ik doen om dichter bij mijn doel te komen”. Ik gebruik deze term dagelijks, heb hem als achtergrond op mijn telefoon en iedere keer als ik hem zie ben ik me er weer van bewust dat ik nu leef en nu voor mezelf moet kiezen om een mooie toekomst tegemoet te gaan. De stap richting een coach zal voor iedereen moeilijke zijn omdat je voor je gevoel toegeeft aan je eigen tekortkomingen maar ik ben achteraf heel erg blij dat ik na ruim een jaar wel die stap heb durven te nemen!
Raymond